23 mrt | Happy Tasting – LRCentrum

23 mrt | Happy Tasting – LRCentrum

Zaterdag 23 maart een mooie kans om eens diverse horeca in Leidsche Rijn Centrum uit te proberen.  Hebt je zin in sushi, maar een stukje kip gaat er ook wel in of wil je toch pizza?

Op zaterdag 23 maart hoef je alleen maar te kiezen hoe laat je deur uitgaat want van 12:00 tot 21:00 uur kun je met de speciale LRC tastingbon bij 9negen verschillende restaurants in LRCentrum een lekker gerecht proberen.
Zo kun je deze restaurants eens leren kennen en kun je meerdere dingen proeven. En als je na 18:00 uur komt dan is er ook nog eens entertainment geregeld!

De LRC tastingbon
Vanaf 12 maart kun je bij Bram’s Gourmet Frites aan het Brusselplein een Tastingbon kopen.
Je kunt kiezen uit bonnen met een waarde van 5 euro, 7.50 euro of 10 euro. Je mag zoveel bonnen aanschaffen als je wilt en daarnaast kan je ook zelf een combinatie maken (2 van 10 euro en 2 van 5 euro bijvoorbeeld).

De bon is alleen geldig op zaterdag 23 maart tussen 12:00 en 21:00 uur bij de onderstaande deelnemers:
– Bram’s Gourmet Frites
– Vapiano
Shabu to Go
– Wijnbar Most
– Bagels & Beans
– Bar Iberico
Miyabi Asian Cuisine (tot 16:00 uur)
– Alan&Pim’s (tot 16:00 uur)
– Doppio Espresso (tot 18:00 uur)

Voor deze avond is er een menukaart gemaakt met lekkere gevarieerde gerechten die je kunt uitproberen. Hierop staan de gerechten per categorie (5 euro, 7,50 euro of 10 euro) en zo kan je lekker een gevarieerd menu samenstellen. Waarbij er uiteraard ook rekening is gehouden met de mensen die graag vegetarisch eten of een allergie hebben.