Horeca ondernemer

Horeca ondernemer

Op UIT ETEN in Leidsche Rijn worden alle horecaondernemingen in Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern kosteloos met een basis vermelding opgenomen.

Maar wilt u meer gasten bereiken en hen uitgebreider informeren via UIT ETEN in Leidsche Rijn, dan kan dat natuurlijk. Met vele lokale bezoekers en de handige zoekfuncties is UIT ETEN in Leidsche Rijn de compleetste online restaurantgids van Leidsche Rijn en omgeving.
Maar ook via de diverse sociale media en nieuwsbrief houden we bewoners en uw gasten in en om Leidsche Rijn op de hoogte van uw horeca zaak. Wij helpen uw potentiële gasten graag met bijvoorbeeld het vinden van het juiste restaurant, lekkerste terras, leuke borrellocatie, geschiktste feestlocatie of heerlijkste pannenkoeken.

U kunt zorgen dat met een goede en uitgebreidere vermelding op UIT ETEN in Leidsche Rijn deze gasten uw zaak vinden, sneller voor uw restaurant kiezen en zelfs direct kunnen reserveren. Maar ook zijn er mogelijkheden om ze via UIT ETEN in Leidsche Rijn te informeren over uw actie of nieuws via speciale berichten. Tenslotte zijn er nog diverse advertentie mogelijkheden.

Mogelijkheden
Alle horecazaken in Leidsche Rijn, Vleuten de Meern krijgen een kosteloze basis vermelding. De regie is wel in onze handen. Onvolkomenheden kunt u natuurlijk wel aan ons doorgeven.

Er zijn 2 type uitgebreidere betaalde vermeldingen mogelijk afhankelijk van uw zaak en wensen. Hierbij horen ook het opnemen van afbeeldingen en meer bedrijfskenmerken toevoegen voor de gasten op te zoeken.
Bij het deluxe pakket hoort ook de mogelijkheid tot plaatsen van nieuws-, actie- en vacatureberichten.

Ook zijn er diverse advertentie mogelijkheden op de website en onze andere kanalen (nieuwsbrief en sociale media). Deze mogelijkheden zijn er voor horeca ondernemers en ook andere UITgaangsgerelateerde organisaties.

Interesse of meer willen weten?
Mail dan gerust naar UIT ETEN in Leidsche Rijn en wij nemen dan graag contact met u op. Mailadres: uiteteninleidscherijn@gmail.com

Algemene voorwaarden

U vindt onze algemene voorwaarden hier.