16 dec Kerstmarkt bij Abrona

16 dec Kerstmarkt bij Abrona

Zaterdag 16 december 2017 is weer de jaarlijkse Kerst-, Kunst- en Streekmarkt bij Brazzerie Abrona.

Van 11.00 tot 21.00 uur organiseren zij weer deze markt, die biedt doorgaans nèt even iets anders en onderscheidt zich daarmee van allerlei kerstmarkten uit de regio. De markt is overdekt en toegang is gratis! Ook dit jaar hoopt men op vele bezoekers en liefhebbers van de markt. Om die reden is dan ook gekozen voor een ruimer aanbod van kraampjes en wordt de keuken van het restaurant ook bij de marktvloer betrokken.

Wat is er te zien en doen?
Bij de kraampjes vindt u een breed scala aan originele handgemaakte kunst, zoals keramiek, schilderijen, of sieraden. De Kunstwerken zijn van verschillende kunstenaars. Zij geven u graag uitleg over hun kunstwerken en workshops, en zijn er tal van originele en aantrekkelijk geprijsde cadeaus te vinden. Uiteraard vindt u bij hen unieke kerstdecoraties voor in de boom of handgemaakte kerstkaarten. Kunstenaars van Abrona zullen bij hun kraam werk van zichzelf en dat van de Cultuurcampus uit Vleuterweide tonen.
Naast handgemaakte kunst zijn er diverse kraampjes met streekproducten te vinden.
U zult er leuke geschenken van brouwerij de Leckere en Maximus treffen. De bakkerij van de Brazzerie pakt wederom groot uit. Mooie kerststukjes voor stichting Malawi ontbreken uiteraard niet.
Ook voor wijnadvies bij uw kerstdiner of een lekkere fles bubbels bent u aan het juiste adres. In de cadeauwinkel van Brazzerie Abrona zijn (kerst)presentjes te vinden, of leuke cadeaubonnen voor bijvoorbeeld lunch, high tea of diner.

Zin in iets lekkers?
Speciaal voor deze dag heeft men een aantal smakelijke aanbiedingen voor u:
Koffie of thee met huisgemaakte Apfelstrüdel. En in de keuken vindt u onder andere een ouderwets lekkere kop erwtensoep met roggebrood en katenspek, warme chocolademelk, glühwein, of een vers broodje uit eigen bakkerij met warme rookworst.

Graag tot ziens!

Datum:       zaterdag 16 december 2017
Tijd:            11.00 tot 21.00 uur
Locatie:      BraZZerie Abrona, Haarlerberg 56c, 3453 RG De Meern
Telefoon.:  030-666 88 67