17 sept & 19 nov | Pubquiz in Buurten

17 sept & 19 nov | Pubquiz in Buurten

Nieuw bij Buurten in de Bieb is vanaf het najaar van 2019: de pubquiz bij Buurten in de Bieb op het Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum. Met voorlopig 2 avonden nog dit jaar: dinsdag 17 september en dinsdag 19 november.

Quizmaster Jochem van Upbeatles test die avond je kennis in een toegankelijke en bijzonder vermakelijke quiz die bestaat uit tien verschillende rondes – waaronder plaatjes-, muziek- en audiorondes – op het gebied van bijvoorbeeld entertainment, geschiedenis, sport en wetenschap. Teams van maximaal zes personen bepalen door het beantwoorden van die honderd vragen wie zich de beste mag noemen.

De deelnamekosten bedragen 4 euro per persoon. Wil je zeker zijn van een plekje – ook wanneer je niet vooraf komt eten – reserveer dan snel een tafeltje bij Buurten in de Bieb. Je kunt natuurlijk ook de avond zelf binnen komen lopen, al is vol wel echt vol. Aanmelden kan door een mail te sturen naar bieb@kombuurten.nl. Vermeld ook even met hoeveel personen jullie komen en of jullie willen eten.

Inschrijving start om 20 uur, om 20.30 beginnen ze met de quiz. Ze verwachten rond 22.45 uur de winnaars te kunnen feliciteren. Voor de teams die op plek 1, 2 en 3 eindigen, liggen mooie prijzen klaar.

Zoals gezegd, kun je natuurlijk ook vooraf heerlijk eten bij Buurten in de Bieb. Ze hebben een afwisselende en leuke kaart voor in de avond.