Een 9.5 en 1e plek voor Balijepark

Een 9.5 en 1e plek voor Balijepark

Een 9,5. Dat prachtige cijfer gaven jullie Balijepark tijdens de Restaurant Week 2019. Daarmee eindigen ze als beste restaurant van de gemeente Utrecht en op de 3e plek van de provincie Utrecht.

“Eten was perfect. Trendy interieur, fijne bediening en een leuk wijnarrangement. Hier gaan we zeker terugkomen.” was een van de reviews tijdens Restaurant Week 2019.

En nu kun je in het Balijepark het meevieren tijdens de Winnaars Editie van maandag 15 april t/m zondag 5 mei 2019. Tijdens de Winnaars Editie kun je genieten van pure gerechten waarin je de lente proeft.

De Winnaars Editie is van maandag 15 april t/m zondag 5 mei
M.u.v. de paasdagen, dan koken ze van hun nieuwe menukaart (ook een aanrader trouwens!) waar witte asperges deze maand de hoofdrol spelen
Een 3-gangenlunch voor € 27,50
Een 3-gangendiner voor € 31,50 – inclusief amuse en uit te breiden naar 6 gangen!
Ze schenken, indien gewenst, bij elke gang een bijpassende wijn. (Is een heel glas te veel dan is onze tip een bob arrangement met een minder vol glas per wijn).

Wil jij dus proeven waarom Balijepark tot de winnaars behoort? Mis het niet en nodig iemand uit voor een heerlijk avondje culinair genieten. Reserveer hier jouw tafel.