2 feb | Wok to Go LRC opent

2 feb | Wok to Go LRC opent

WokToGo opent 2 februari haar deuren in Leidsche Rijn Centrum met leuke acties.

WokToGo is een fastfood restaurant met (easy) snelle, gezonde gerechten uit de Asian Kitchen voor onderweg, op kantoor of thuis.

Zo is er 2 februari om 14:30 uur een leeuwendans-show op het Brusselplein. Is de dans afgelopen? Dan kan je meteen door naar Parijsboulevard 184 waar WokToGo om 15:00 uur officieel haar deuren zal openen en krijg je tussen 15:00-16:00 uur een gratis Wokkie (small)!

Geen trek? Dan kan je nog t/m 6 februari elke dag een uur lang tussen 15:00 – 16:00 uur een Wokkie komen halen! Nu voor slechts € 5,- (openingsactie). Wel de flyer uitprinten, die je t/m 17 februari kan inleveren voor een Wokkie!

Ondernemer Hung Yip vertelt: “Wij zijn de vierde vestiging in Utrecht binnen de WokToGo-formule en nummer 21 in Nederland. WokToGo is een take-away en bezorgrestaurant waar de Aziatische keuken centraal staat: van talrijke vegetarische gerechten tot traditionele smaken in onze Wokkies. We staan bekend om onze gezonde, lekkere wokgerechten die in enkele minuten bereid worden”.

De Chinese horeca-ondernemer Hung Yip heeft WokToGo in 2003 opgericht. Hij streeft met alle WokToGo restaurants naar een healthy lifestyle die in Azië al sterk aanwezig is, óók tijdens ontbijt en lunch. Hung Yip: “we willen die lifestyle ook langzaam introduceren in Nederland. we vernieuwen smaken, spelen met pittigheid van ingrediënten en letten veel meer op textuur en geuren. Het moeten inspirerende en gezonde gerechten zijn.”

De drie vrouwelijke ondernemers Manping Zhou, Hsiu Lion Wu en Manchan Zhou zijn geen onbekenden in de horecawereld en zullen het nieuwe restaurant gaan runnen. Zhou en Wu zijn ook mede-eigenaar van WokToGo Utrecht en kennen de franchiseformule op hun duimpje. Zij zullen de Leidsche Rijn Centrum kennis laten maken met gezonde Wokkies en snacks onder het motto: “Making people happy through food”.
WokToGo is vanaf 2 februari elke dag geopend van 11:30-22:00 uur.