22 juni | Midzomeravond diner Vlinderhof

22 juni | Midzomeravond diner Vlinderhof

za 22 juni | Midzomeravond Concert en Diner in de Vlinderhof.

Inmiddels een traditie: op de langste zaterdag van het jaar organiseert de Vlinderhof een Midzomeravondconcert. Dit jaar bieden ze op zaterdag 22 juni een ‘special edition’ want de Vlinderhof viert haar vijfjarig bestaan. Daarom is er dit jaar niet alleen een gratis toegankelijk jubileumconcert om 20 uur met 3 bands, maar ook een sfeervol tuindiner van 17 uur. Mis het niet!

Jubileumdiner
Altijd al eens willen dineren in de Vlinderhof? Om 17 uur ben u welkom voor een feestelijk aperitief, waarna u tot 19 uur kunt genieten van een heerlijk driegangen tuindiner voor slechts € 39 pp (gezinstarief beschikbaar).
Uw bijdrage komt ten goede aan een beheergebouw voor de vrijwilligers die de tuin onderhouden, waar ook onderhoudsmateriaal opgeslagen kan worden en toiletvoorzieningen voor bezoekers worden aangelegd. Er is keuze uit vegetarisch of niet-vegetarisch en er wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale producten. Reserveer snel want het aantal plaatsen is beperkt!
Reserveren via de website

Verrassingsconcert
Ook als u niet naar het diner komt bent u van harte welkom in de Vlinderhof die avond want om 20 uur start het midzomeravondconcert op het mooiste bloeiende buitenpodium van Utrecht en omstreken. We gaan luisteren naar drie speciaal geselecteerde bands in verschillende samenstellingen. Dit jubileumconcert is gratis toegankelijk. Drankjes en hapjes worden verkocht tegen een kleine vergoeding (opbrengst komt ten goede aan onderhoud van de Vlinderhof).
Neem een kleedje of tuinstoel mee of plof neer in het gras: er zijn namelijk geen stoelen aanwezig. Natuurlijk hopen we op mooi weer maar als de weersverwachting slecht zal zijn, maken we uiterlijk donderdag 20 juni via social media bekend of het doorgaat.

Programma
Jubileumdiner
17:00 Aanvang
19:00 Afronding van het diner
Verrassingsconcert
19:30 Inloop (koffie & thee beschikbaar)
20:00 Start concert
22:15 Verwachte afsluiting concert