Baker’s Dough – de nieuwe food sensatie in Leidsche Rijn

Baker’s Dough – de nieuwe food sensatie in Leidsche Rijn

Miyabi Getalo gaat veranderen. Van 20 smaken schepijs wordt het nu: Baker’s Dough. Een uniek concept, waarmee in 2017 vanuit Rotterdam is gestart: Cookie-Dough als zoete verwennerij. Geniet van één of meer bolletjes koekjesdeeg in een bakje met toppings en eventueel een bolletje ijs naar keuze. Het concept bleek een succes. en vanaf zaterdag 11 juli ook in Leidsche Rijn Centrum te koop.

Gezien de grote schare Cookie-Dough fans is het de hoogste tijd dat hun heerlijke koekjesdeeg in heel Nederland verkrijgbaar wordt.

Wat kun je allemaal met het deeg?
De ultieme smaaksensatie: is Dough + IJS + Vers fruit + toppings
Maar wat je niet op krijgt, bak je thuis lekker af. In kleine stukjes op een bakplaat ongeveer 8 minuten op 170 graden. Het deeg blijft thuis tenminste 4 dagen goed in de koeling voor dat je het afbakt.

Meer weten? Klik hier.