Binnenkort: De Dorpskamer van Vleuten

Binnenkort: De Dorpskamer van Vleuten

De verbouwing was al even aan de gang, maar het is nu bijna klaar. Als alles goed gaat opent De Huiskamer van Vleuten zaterdag 15 juni zijn deuren. Van zichzelf zeggen ze: heerlijke koffie & mooie wijn in Vleuten.

Heerlijke koffie
Volop genieten van een lekker kopje koffie of een heerlijke cappuccino. Of verse munt- of gemberthee… Vanaf nu kan dat op de Pastoor Ohllaan in Vleuten. Maar ook voor ambachtelijke taart, yoghurt of een broodje of een kopje soep kun je terecht bij de Dorpskamer van Vleuten.

Goede sfeer
De Dorpskamer van Vleuten is een ontmoetingsplek waar je even naartoe kunt gaan voor lekkere koffie of wijn. Waar je kunt genieten met vrienden, maar waar je ook alleen heen kunt gaan. Een gezellige stek, waar je op ieder moment van de dag terecht kunt. Midden in het oude dorp van Vleuten. We hopen je gauw te mogen ontmoeten!

Mooie wijn
Aan het einde van de middag kun je hier ook genieten van een mooi glas wijn: heerlijke huiswijnen wit, rood of rosé. Of laat je verrassen door onze favoriete wijnen. En natuurlijk kan dit vergezeld worden van een lekkere borrelplank.

Volgende week voegen we ze ook toe aan ons uitgebreide horeca overzicht. En we wensen de Vleutenaren Hans Copier en Petra Diemel veel succes met deze zaak.