za 16 feb | met je CV naar Buurten in de Bieb

za 16 feb | met je CV naar Buurten in de Bieb

Lijkt het jou leuk om in het Buurten-team te komen werken? En mogelijk zelfs in de nieuwe vestiging in Leidsche Rijn Centrum? Als medewerker bediening ben jij namelijk het gezicht van Buurten. Je bent degene die hun gasten in de watten legt, de held die weet wat service is en zorgt dat alle werkzaamheden soepel verlopen. Want eten en drinken hebben de gasten thuis ook, dus jouw verzorging is wat een bezoek aan Buurten bijzonder maakt.

Buurten heeft hart voor haar medewerkers. We zorgen voor een fijne werkomgeving, een leuk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld wekelijks meetrainen met onze personal trainer in het park, hebben wij training & opleiding hoog in het vaandel staan en is er zelfs een Buurten Bowling team!

In mei opent er een nieuwe vestiging in Leidsche Rijn Centrum: Buurten in de Bieb. Solliciteer nu direct of kom sneakpeaken op 16 februari.
Lijkt dit je leuk? Laat dan van je horen en mail naar claudia.vanderhoeven@kombuurten.nl. Liever eerst kennismaken? Dat kan, want op 16 februari kun je in de Bieb kennis komen maken met het team van Buurten. Neem je CV mee en verken wat de mogelijkheden zijn.