December winnaar: Balijepark

De eerste winnaar van de horeca verkiezing met maandthema: echt UIT ETEN in Leidsche Rijn is:

Balijepark restaurant

Ruim 100 website bezoekers & sociale volgers van de nieuwe website UIT ETEN in Leidsche Rijn hebben de afgelopen week (t/m 15 december 2017) hun keuze kenbaar gemaakt op hun meest favoriete restaurant in de categorie echt UIT ETEN in Leidsche Rijn.

Met ruim 24% van de stemmen ging deze eerste uitverkiezing naar het Balijepark restaurant in de Balije. Lovende woorden werden er geschreven: “by far” het allerbeste restaurant van Leidsche Rijn schreef iemand. Of zeker restaurant Balijepark!!

Maar ook de spannende race tussen de 2e en 3e plek willen we graag noemen. Dat waren 100% real Greek (de Meern centrum) met 10% en Grieks specialiteitenrestaurant Oniro (Vleuterweide) met 9% van de stemmen. Daarnaast kregen vele restaurants zo’n 4-5% van de stemmen. We kunnen dus best
zeggen dat naast de topper Balijepark er toch ook nog genoeg andere restaurants zijn waar we graag echt uit eten gaan in ons stadsdeel.

De winnares van de € 25 horecabon is geworden Tessa Vermoolen – van Rooijen. Gefeliciteerd en we zullen deze heel snel aan je overhandigen.
Ten slotte maken we begin januari weer de volgende horecaverkiezing bekend.  

* Gekozen door de website bezoekers & sociale volgers van UIT ETEN in Leidsche Rijn t/m 15 december 2017.