Helaas gesloten – 3 horecazaken

Helaas gesloten – 3 horecazaken

Helaas is het nieuwe jaar niet voor alle horecaondernemers even goed begonnen. Om verschillende redenen hebben 3 verschillende aken de deuren gesloten (of sluiten ze heel binnenkort).

Op de rand van Leidsche Rijn Centrum heeft Mezze bij de Baai op 1 januari haar deuren moeten sluiten. De houten huisvesting die ze daar vulde is verkocht en gaat naar een andere eigenaar. Ook heeft de gemeente de grond nu verhuurt aan een projectontwikkelaar om daar de directie- en bouwketen voor een nabij gelegen nieuw project te mogen neerzetten.
Mezze bij de Baai heeft nog wel gevraagd aan wijkgenoten of wij een andere geschikte locatie weten.

Ook het Indonesische afhaal restaurantje Lily’s Place in Vleuten-dorp heeft onverwachts haar deuren door externe omstandigheden moeten sluiten per 1 januari. De eigenaar had graag daar willen blijven om zijn concept nog verder uit te rollen, maar helaas lag het buiten zijn invloedssfeer.
Ook deze eigenaar kijkt nu hoe hij zijn passie voor de Indonesische keuken kan voort zetten.

Dan ten slotte bereikt net ons het bericht dat het Glaslokaal in Centrum Vleuterweide heel binnenkort haar deuren sluit. De exacte reden weten we nog niet, maar dat het hele centrum last heeft van minder bezoekers na de verkeersaanpassingen en dreiging van betaald parkeren blijkt wel uit de vele reactie op facebook. Zodra we meer weten over de situatie van het Glaslokaal, dan vullen wij de informatie aan.

Aan alle drie de horecaeigenaren, veel sterkte gewenst en dank voor het lekkers en de gezelligheid.