Love is in The Wall

Love is in The Wall

De 14de februari is het weer zover, Valentijnsdag! Ook The Wall staat dit jaar in het teken van de liefde met verschillende activiteiten en winacties. Want iedereen verdient een beetje geluk in de liefde!

Hieronder een aantal leuke Valantijnsacties om bijzondere eetafspraakjes in The Wall te kunnen winnen. En jij wist misschien niet eens dat je op zoveel plekken kunt eten in the Wall.

Valentijnsontbijt in Doppio

Wil jij aan je gezin laten weten hoeveel je van ze houdt? Doe dan mee aan deze actie en maak kans op een Valentijnsontbijt voor het hele gezin op zaterdag 10 februari! ❤️Maak kans op deze geweldige prijs door met je hele gezin een originele Valentijnsfoto te maken en deze te plaatsen in de reacties onder het Facebook bericht van The Wall.  Let op! Doe dit uiterlijk vóór 8 februari

Valentijnslunch in restaurant Sportworld

Wil jij graag jouw moeder, dochter of oma voor Valentijn verrassen met een heerlijke lunch in het restaurant van Sportsworld op 14 februari? Laat hieronder in een reactie aan ons weten waarom jouw moeder/dochter/oma etc. een lunch verdient. De gelukkigen krijgen 10 februari bericht.  Plaats je reactie op Facebook The Wall Utrecht onder het bericht.

Valentijns diner Scholieren McDonalds

Ben jij een scholier? En wil jij 14 februari met je ‘love’ eten bij de McDonalds? Volg the Wall op Instagram en laat onder die post weten met welke ‘love’ jij gezellig wilt eten. Let op! Dit wordt wel een romantisch diner.
Instagram: https://www.instagram.com/thewallutrecht/

Valentijnsdiner Singles FoodExplore

Ben jij single en heb je geen zin om op Valentijnsdag alleen te eten? Vind the Wall leuk op Facebook en meld je aan door onder het juiste bericht te vertellen waarom ze jou moeten kiezen. De 10 meest grappige reacties winnen de 14e een diner bij Foodhall Foodexplore!

Valentijnsdiner Dinner in Motion

Wie verdient er volgens jou een VIP Valentijn Diner bij Dinner in Motion? Tag hem of haar op Instagram en maak kans op één van de 2 volledig verzorgde Valentijn diners op 14 februari a.s.
Om kans te maken moet je vóór 8 februari The Wall op Instagram volgen, tag iemand in die post én vertel ons waarom je diegene de prijs gunt.
Instagram: https://www.instagram.com/thewallutrecht