Nieuw: Mezze bij de Baai

Nieuw: Mezze bij de Baai

De Baai ondergaat deze weken een metamorfose tot Mezze bij de Baai!

Van een buurtbrasserie met bekende gerechten als sateh en een burger, wordt het nu een op Oosterse / Syrische keuken gestoeld authentiek Mezze restaurant. Met deels bekende gezichten in de bediening en keuken, maar aangevuld met een aantal van oorsprong Syrische horecamensen.

De Syrische keuken is zeer divers en biedt voor elk wat wils. De Baai serveert de Meze, zoals het hoort in kleine schaaltjes. En raden aan 2 á 3 gerechtjes per persoon te bestellen. (Minder mag natuurlijk ook). Zo verschijnen er dus diverse koude en warme gerechten op tafel en kun je er delend samen van genieten. Denk bij de gerechten aan falafel, humus, huisgemaakt brood, gegrilde aubergine, zoete lekkernijen en nog veel meer! Allemaal vers en gemaakt door het team! Voor kinderen is er nog steeds wel een kindermenu en poffertjes.

Op 1 mei is de verandering ingegaan en de komende weken wordt het steeds verder uitgerold, om eind mei helemaal in deze nieuwe sfeer iedereen optimaal te kunnen bedien binnen als zowel buiten op het ruime terras.

Openingstijden zijn: woensdag tot en met zondag geopend vanaf 15:00 uur.

facebook: restaurant de baai

Bedrijfsinformatie Meze bij de Baai

Toevoeging hieronder uit: In de Buurt Utrecht

Samen met een Syrische jongerenwerker kreeg Bedrijfsleider Robbert de kans om hier dit nieuwe concept in te voeren. Van de huidige eigenaar mogen ze hier sowieso een jaar blijven en als het een succes blijkt, langer.

Bij Mezze bij de Baai werken veel mensen met een Syrische achtergrond. “Het zijn vooral Syrische vrouwen. We vinden het belangrijk om die uit huis en aan het werk te krijgen. Verder bieden we stageplekken aan jongens en meiden die pas kort in Nederland wonen.” aldus Robbert.