Heel veel keus bij Wereldsmaken in de Foodspot

Heel veel keus bij Wereldsmaken in de Foodspot

Vanaf 31 augustus opent het nieuwe all-in live cooking restaurant Wereldsmaken zijn deuren. Na een grondige verbouwing van voorheen Vandaag, gaat deze horecalocatie weer open met een frisse eigentijdse moderne Oosterse uitstraling. De 3 nieuwe eigenaren zijn ervaren Chinese horecaondernemers en zij hebben veel van het bekende personeel van Vandaag kunnen behouden.

Er zijn weer diverse kookeilanden waar live gekookt wordt en het eten zo vers klaarligt om op je bord te komen. Via de saladebar, antipasta en soepen loop je logisch de warme vlees- en visgerechten tegemoet. Ook ontbreekt natuurlijk niet het wokeiland, waar je zelf je ingrediënten kunt combineren en laten bereiden. Nieuw is dat je eventueel je gerechten naar je tafel kunt laten uitserveren als service. Ook zijn er diverse maten “Chinese” eetdraaitafels, dat is extra gezellig samen eten en delen.

Natuurlijk is er aan de kleintjes gedacht, zowel in gerechten speciaal voor hen als ook door een leuke speelhoek. Zo kun je er ook met een groep of familie gezellig eten. Er is weer keuze uit 2, 3 en 4uurs arrangementen.
In september is het warm draaien en de formule fine-tunen en in oktober volgt de grote opening.

Bezoek ook de bedrijfspagina voor meer informatie.