Feestelijke opening 13 sept Ma Bella Cake Café

Feestelijke opening 13 sept Ma Bella Cake Café

Er is altijd iets te vieren in het leven: dit keer de grand opening van de nieuwe winkel/tearoom van Ma Bella Cake Café in Leidsche Rijn Centrum. Jij bent van harte welkom en dit is het programma:

12 – 15 uur: Live muziek: Jacobien
14 – 16 uur: Highteabuffet (reservering verplicht, 2e halve prijs)
15 – 16 uur: Taart versier wedstrijd (kinderen) olv Julia
16 – 19 uur: Schminksessie voor kinderen
18 – 19 uur: Pannenkoeken versier wedstrijd (kinderen)
20 uur Sluiting winkel

High tea buffet
Lopend buffet, met tafel vol hartige en zoete lekkernijen: Sandwiches, wraps, scones, taartjes en cupcakes. Maar speciaal voor de Feestelijke opening: 2 gerechten uit het kookboek “Nieuwe Buren” van Leidsche Rijn die ze extra serveren: Surinaamse pasteitjes en feestelijke pannenkoekjes.
Tijd 14 -16 uur. Reservering verplicht! (€22,50 p.p. met Kookboek Nieuwe buren cadeau!)). Reserveren via info@mabellacakery.nl

Pannenkoeken
Bij Ma Bella kun je ook mooie momenten vieren met feestelijke pannenkoeken. Er is een gevarieerde kaart met vele hartige en zoete pannenkoeken. Op deze feestelijke openingsdag worden high tea’s ook geserveerd met pannenkoeken. Vanaf 18:00 uur is er volop keuze uit de pannenkoeken op onze kaart.
Tijd 18 – 20 uur. Reserveren voor diner verplicht. Reserveren via info@mabellacakery.nl. Let op! Beperkt aantal plaatsen. Vol = Vol.