Share dining en All you can eat bij Miyabi

Share dining en All you can eat bij Miyabi

Voor als je niet kunt kiezen heeft Miyabi Asian Cuisine nu twee nieuwe concepten toegevoegd aan hun menu.

Miyabi laat je graag het beste van de Oosterse keuken ervaren met nieuwe smaken, lekkerste klassiekers en nu meerdere manieren om jouw eigen menu samen te stellen. Zij serveren sushi en grill gerechten die á la minute met passie, zorg en een verfijnd oog voor detail en smaak voor jou worden bereid.

All You Can Eat
Ontspannen en onbeperkt de heerlijkste gerechten proeven van de met zorg samengestelde kaart. Je kunt 3 gerechten per keer bestellen. Na het consumeren van de gerechten kun je jouw nieuwe keuze doorgeven.
Prijzen ma t/m do € 24,50 | vr t/m zo en feestdgn € 27,50.
Kinderen 4 t/m 10 jr € 12,50 | kinderen 0 t/m 4 jr krijgen een vorkje om mee te prikken.

ACTIE
Miyabi geeft al onze lezers een introductiekorting van 10% op dit nieuwe concept in de maand december 2019 (uitgezonderd 24, 25 en 26 december). Wel online reserveren met code AYCE2019.

Share Dining
Hierbij genieten je samen van alle gerechten die op tafel staan. Dit is in Azië heel normaal en zeer geliefd. Het shared dining menu is ideaal voor groepen die van alles wat willen gaan proeven. Alles wordt in het midden van de tafel geserveerd en in diverse gangen. Zo kan iedereen heerlijk genieten. (min 4 personen). Groepen groter dan 10 personen adviseren zij dit share dining menu.
Asian main platter vanaf € 21 | Kindertarief 4 t/m 10 jr € 12,50 .

A la Carte
Je maakt jouw keuze uit de ruime kaart.

Blik op de kaart?
Wil je alvast een blik op de kaart werpen? Dat kan. Klik dan op onderstaande links. Trouwens dineren is van 16 uur t/m 22.30 uur mogelijk.
• All you can eat.
• Share Dining.
• Á la carte.

 

Nog meer?
Natuurlijk kun je ook elke dag tussen 12 en 16 uur uitgebreid en gevarieerd lunchen bij Miyabi met bv rijk belegde broodjes, gezonde en goed gevulde salades, smaakvolle soepen en gevarieerde plates. Ook heeft Miyabi een Take away service en verkopen ze het lekkerste schepijs.

Reserveer online: www.miyabi.nl

all you can taste Miyabi