Terras Top 100 2019 nr. 42: Dengh

Terras Top 100 2019 nr. 42: Dengh

Dit jaar heeft restaurant Dengh in het Máximapark, zijde Terwijde de 42e plek gekregen in de Terras Top 100 van Nederland, opgesteld door Misset Nederland. Het juryrapport zegt:

Feesten, trouwen, eten, drinken… Op een historische plek, in wat vroeger een ridderhofstad was, staat nu Dengh. En naast al deze mogelijkheden is het natuurlijk het terras waar wij hier voor komen.

Dat terras van Dengh is verzorgd, en in het oog springen de grote grijze tegels als ondergrond. Er is een klein loungegedeelte en het terras wordt onderbroken door houten bakken met planten. Allemaal prima, maar nog even complimenten voor de prachtige parasols. Echte blikvangers. Fijn ook dat er een speeltuin is waar gasten hun kinderen een plezier mee kunnen doen. Al ligt deze wel wat uit het zicht achter de grote haag.
Wij worden ondertussen prima geholpen door de aanwezige medewerkers. Ze werken professioneel en zijn actief op het terras aanwezig. Gastvrijheid en vriendelijkheid zijn een visitekaartje op deze locatie.

Type bedrijf: restaurant
Open: 6 dagen
Aantal zitplaatsen terras: 121-140
Enghlaan 17, Utrecht (Máximapark, zijde Terwijde)