The Barn opent deuren weer in Leidsche Rijn

The Barn opent deuren weer in Leidsche Rijn

Plotseling stonden klanten voor een dichte deur. Het bio-restaurant restaurant The Barn aan het Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum ging begin juni dicht, ruim een maand na de opening van het gloednieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum. De keten, met vestigingen in onder meer Hoog Catharijne en Amsterdam, was onverwachts failliet gegaan.

Echter de nieuwe eigenaar Jaspers (voorheen ook kort werkzaam bij de Barn) bleef achter de formule staan en heropend nu weer deze vestiging van The Barn in Leidsche Rijn. Het concept blijft staan voor 100 procent biologisch eten en drinken. De doelstelling gaat nog verder. Zo zijn de rietjes van stro en de schoonmaakmiddelen biologisch. Het voeren van een biologische onderneming is echter anno 2018 niet eenvoudig. De bevoorrading van biologische producten is bijvoorbeeld geen geoliede machine. Soms is er bijvoorbeeld onverwachts geen geitenkaas, terwijl dat wel op de kaart staat. Dan moeten we dat aan mensen uitleggen. We maken het onszelf niet makkelijk. Maar ik geloof in het concept: gezellig, warm en ‘schuurs’.’’

Dit is trouwens de enige van de vier filialen die weer een nieuwe eigenaar heeft en dus weer open is. Ook zijn er enige andere kleine wijzigingen door gevoerd, zo worden de gasten nu wel aan tafel worden bediend”.

Aldus berichtgeving in het Utrechts Dagblad en Telegraaf van begin september.

Meer bedrijfsinformatie: The Barn