Turkse keuken bij Marti

Turkse keuken bij Marti

Restaurant Marti wordt de nieuwe plek voor de Turkse keuken met een moderne twist in Centrum Vleuterweide.

Begin september opent Restaurant Marti haar deuren. Met restaurant Marti is Vleuterweide een exotische keuken rijker. De bevlogen horecaondernemer Mehmet Soyyigit kwam met het idee voor dit moderne Turkse restaurant en heeft zich gevestigd waar voorheen ‘De Passie’ zat; Burchtplein 9. In het restaurant van Mehmet Soyyigit is iedereen welkom en is er voor elke smaak wat wils. De afgelopen maanden is het pand flink onder handen genomen. Het kleurrijke urban ontwerp, de gevarieerde kaart en spannende virgin cocktails maken Restaurant Marti tot de place to be.

Het nieuwe restaurant is zeven dagen per week open; van ’s ochtends tot ’s avonds. In de weekenden kunnen gasten zich elke ochtend laten verrassen door een uitgebreid Turks ontbijt. Dankzij de ligging aan het water is het de perfecte plek om te genieten van het mooie weer, het water en de unieke menukaart. Soyyigit: ‘In de gerechten maakt de chef gebruik van kruiden en specerijen die geïmporteerd worden vanuit Turkije. De Turkse specialiteiten zullen uiteraard worden voorbereid met deze ingrediënten. Daarmee wordt er een eigen draai van Marti aan de gerechten gegeven.’ Samen met Salih Soyygit heeft Mehmet een sterk concept neergezet. Het restaurant heeft een moderne en unieke identiteit, zowel online als offline.

Grand opening

Mehmet Soyyigit en zijn enthousiaste team vieren de opening van het nieuwe restaurant begin september. Tijdens deze feestelijke opening kun je kennis maken met dit enthousiaste team en hun menukaart.