Winnaar met Kids UIT ETEN

Winnaar met Kids UIT ETEN

Restaurant Dengh is de winnaar van de horeca verkiezing met maandthema: leuk met kids UIT ETEN in Leidsche Rijn geworden. gefeliciteerd.

Bezoekers & sociale volgers van het ons platform/website UIT ETEN in Leidsche Rijn hebben de afgelopen weken hun keuze kenbaar gemaakt op hun meest favoriete restaurant in de categorie leuk met kids UIT ETEN in Leidsche Rijn.

Met 17% van de stemmen ging deze maandverkiezing naar restaurant Dengh in het noordelijke deel van het Máximapark. Positieve woorden werden er geschreven: Ouders lekker lounchen, fijne speeltuin en geen standaard kinder gerechten. Of: al meerdere keren met familie gegeten.
Maar ook een mooie gedeelde 2e plek voor FoodExplore (13%) en het CastellumCafé (13%).

Wat een jonge smulpapen hebben we hier in Leidsche Rijn. Veel restaurants werden 2 of 3x genoemd en slechts een paar keer maar een fastfood of cafetaria. We kunnen dus best zeggen dat naast de kindertopper Dengh er toch ook nog genoeg andere restaurants zijn waar we graag met de kids uit eten gaan in ons stadsdeel.

De winnares van de lokale horecabon van FoodExplore twv € 25 is geworden: Sanna Koeleman. Gefeliciteerd en we zullen deze heel snel aan je overhandigen.
Ten slotte maken we begin februari weer de volgende horecaverkiezing bekend.

*  Gekozen door de website bezoekers & sociale volgers van UIT ETEN in Leidsche Rijn op 15 januari 2018.