Winnaar Vega(n) verkiezing – juni 2019

Winnaar Vega(n) verkiezing – juni 2019

De winnaar van de horeca verkiezing met maandthema: Vega(n) ETEN in Leidsche Rijn*  is geworden: Trai vegan (afhaal & workshops).

Bezoekers & sociale volgers van het horeca platform/website UIT ETEN in Leidsche Rijn hebben de afgelopen weken hun keuze kenbaar gemaakt op hun meest favoriete adres in de categorie VEGA(N) ETEN in Leidsche Rijn.

Met 65% van de stemmen ging deze maandverkiezing naar Trai Vegan in het Zand. Positieve woorden werden er geschreven: “Absoluut Trai”, maar ook “Ik heb mij zelf weer verwend met een heerlijk workshop” en ”jammer dat ze maar een paar dagen per week open is.
Maar ook is er een mooie 2e plek voor Mezze bij de Baai (LRCentrum) met 25% van de stemmen. “Een absolute aanrader nu met de nieuwe keukenploeg en heerlijke kaart.”

Wat de vega(n) liefhebbers hier in Leidsche Rijn wel opviel en aan ons doorgaven, was dat het aanbod in de bestaande horeca voor wat hen betreft toch wel wat magertjes is. Ook mag er best meer over gecommuniceerd worden. Dus horecazaken, doe wat met deze tips van vega(n) liefhebbers.

De winnares van de lokale horecabon van € 20 is geworden: Mirella van Rouwendaal.
Gefeliciteerd en we zullen deze heel snel aan je overhandigen.

Ten slotte maken we na de zomervakantie weer de volgende horecaverkiezing bekend.

* Gekozen door de website bezoekers & sociale volgers
van UIT ETEN in Leidsche Rijn op 1 juli 2019.